Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1976

Uddannet fra Goldsmiths College i London, 2000, og Det Kongelige Danske Kunstakademi, 2006. Kasper har desuden studeret ved The Czech National Filmschool, FAMU. i Prag frem til 1998.

Kasper beskæftiger sig primært med større skulpturelle installationer og fotografi.

Han udstiller i både Danmark og udlandet, senest på Ellen De Bruijne Projects i Amsterdam, Kunsthallen Nikolaj, KJUBH Kunstverein i Cologne, Indepedent Brussels, Nouveau Musee Nationale de Monaco og Albright Knox Museum, Buffalo, i New York.

Projekter af

Billedkunstner, Kasper Akhøj, arbejder på værker til tre soloudstillinger. Han udvælger og sammensætter fotoværker til en udstilling, der tager udgangspunkt i restaureringen af Villa E-1027 i Sydfrankrig, og han eksperimenterer med at sammensætte fundne materialer til en skulptur.

Turboladen danner rammerne om Kasper Akhøjs omfangsrige værkproduktion, der består af både skulptur, installation og projektion med lyd. Jun. 2015 Gennem seks måneder opholder billedkunstner Kasper Akhøj sig i Turboladen, hvor han forbereder værker til tre store udstillinger, der alle finder sted i 2015. To… Læs mere