Skip to content Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 3. august 2020 kl. 24:00
Brief info

Danmark, 24/09/1982

Uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole i 2013. Kaja har desuden afsluttet møbelsnedkergrundforløbet ved Københavns Tekniske Skole i 2014 og har læst en tillægsuddannelse i journalistisk formidling ved Danmarks Journalist og Mediehøjskole, 2011.

I 2015 stiftede Kaja Planteplaneter.dk, som hun fortsat ejer og driver.

Kaja blev i 2015 udtaget til Nordic Buzz i forbindelse med Formland i Herning og i 2013 blev hun nomineret til RIBA Presidents Silvermedal.

Projekter af

Marmorens spændvidde i farver og maleriske detaljer har været essensen for arkitekt Kaja Skyttes udvikling af unika galakser i marmor og messing, der kredser omkring vores forståelse af tyngdekraften.

Designer Kaja Skytte arbejder i metalværkstedet på konstruktionen af et fleksibelt modulsystem i messing. Tanken er, at systemet i fremtiden skal danne udgangspunktet for en række forskellige designs.

Kaja Sofie Skytte Jensen arbejder med planter, parkstrukturer og rumlige installationer på Statens Værksteder for Kunst. Feb. 2015 Tre projekter er i spil, når Kaja tjekker ind i atelieret på SVK. Med udgangspunkt i de svævende ’planteplaneter’ udvikler Kajas projekt sig i flere retninger: Planteplaneterne…

Latest News From the Workshops

Deadlines / events / articles

Subscribe to Newsletter