Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1974

Jonas Trampedach er uddannet fra Danmarks Design Skole, 2006 og Royal College of Art, 2009. Han startede tegnestue i eget navn i 2010.

Projekter af

rationalisering

I metalværkstedet har Birgitte Due Madsen og Jonas Trampedach arbejdet videre på rammerne til deres gipsrelieffer. Med en opkvalificering af deres loddeteknik og en videreudvikling af valsningerne har de skabt nye stærke rammekonstruktioner – og fundet stabiliserende løsninger til de første skitser.

Designer Jonas Trampedach har i træ- og metalværkstedet arbejdet på bordet ARCH TABLE, der netop nu udstilles på Snedkernes efterårsudstilling.

På SVK skaber Jonas Trampedach, i samarbejde med Birgitte Due Madsen, et vægur, der tager udgangspunkt i en perforeret stålplade. Ud over at tilføre gennemsigtighed til uret, udpeger stålpladens hexagonale mønster de lige tal.

I samarbejde med Birgitte Due Madsen skaber Jonas Trampedach et sidebord med en ikke-centreret roterende top. Ballast bordet er ideelt til brug i lounge situationer. Tre forskelligt proportionerede rør dikterer geometrien af bordet.

På SVK udviklede Jonas Trampedach en teknik, der blev brugt til at skabe en stol, en bænk og et bordben. “Aluminium kan være problematisk at svejse og skrue i. Dét problem førte gennem mange forsøg til udviklingen af en teknik, som blev gennemgående i projektet.”

Designer Jonas Trampedach skal arbejde med udvikling af arbejdsrelaterede møbler til hjemmet.