Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1980

Jan S. Hansen er uddannet på Billedkunstskolerne på Det Kongelige Danske Kunstakademi, 2010. Han arbejder med collage i et udvidet felt, der sammenføjer tværmedielle værker til totalinstallatoriske udstillinger.
Jan S. Hansen har flere solo- og gruppeudstillinger bag sig i både ind- og udland, heriblandt Huset for Kunst og Design, Galleri Jacob Bjørn, Kunsthal Charlottenborg og On Stellar Rays, New York. Han bor og arbejder i København.

 

Projekter af

Okt. 2020 Under mit ophold på SVFK har jeg arbejdet på at realisere følgende skulpturelle komponenter og værker, der skal indgå i en udstilling på Kunsthal NORD i Aalborg, i marts 2021: -Hylder udført i stålplade, til opsætning af keramiske figurer. -Podier/borde udført i stålplade-… Læs mere

Beskriv udgangspunktet, ideen og konteksten for dit projekt Mit projekt består af en gruppe skulpturer, som skal indgå i en præsentation på udstillingsstedet Schimmel Projects i Dresden, Tyskland. Én serie skulpturer forestiller modelstørrelsesatellitter, der vil fungere som holdere til røgelsespinde, der ophængt i nylonsnore vil… Læs mere

Jan S. Hansens stålkube i metalværkstedet

I metal- og træværkstedet producerer Jan S. Hansen værker og værkelementer, som han løbende installerer i det 128m2 store atelier, Formeriet. Her samler han værkerne for at se dem i relation til hinanden.