Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1980

Jan S. Hansen er uddannet på Billedkunstskolerne på Det Kongelige Danske Kunstakademi, 2010. Han bor og arbejder i København. Han har udstillet på Huset for Kunst og Design, Holstebro, Overgaden, København samt Kunsthal Nord, Aalborg. Han er medstifter af det kunstnerdrevne udstillingssted Simian, København.

Projekter af

Jan S. Hansen har arbejdet på træ- og metalværkstedet med udvikling af “lærreder” til maleri, hovedsageligt udført i træ, stål og aluminium.

Okt. 2020 Under mit ophold på SVFK har jeg arbejdet på at realisere følgende skulpturelle komponenter og værker, der skal indgå i en udstilling på Kunsthal NORD i Aalborg, i marts 2021: -Hylder udført i stålplade, til opsætning af keramiske figurer. -Podier/borde udført i stålplade-… Læs mere

Beskriv udgangspunktet, ideen og konteksten for dit projekt Mit projekt består af en gruppe skulpturer, som skal indgå i en præsentation på udstillingsstedet Schimmel Projects i Dresden, Tyskland. Én serie skulpturer forestiller modelstørrelsesatellitter, der vil fungere som holdere til røgelsespinde, der ophængt i nylonsnore vil… Læs mere

Jan S. Hansens stålkube i metalværkstedet

I metal- og træværkstedet producerer Jan S. Hansen værker og værkelementer, som han løbende installerer i det 128m2 store atelier, Formeriet. Her samler han værkerne for at se dem i relation til hinanden.