Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1980

Jan S. Hansen er uddannet på Billedkunstskolerne på Det Kongelige Danske Kunstakademi, 2010. Han bor og arbejder i København. Han har udstillet på Huset for Kunst og Design, Holstebro, Overgaden, København samt Kunsthal Nord, Aalborg. Han er medstifter af det kunstnerdrevne udstillingssted Simian, København.

Projekter af

I forbindelse med sin kommende duo-udstilling, med Lukas Danys på Simian i København, har Jan S. Hansen udviklet og produceret værker i metal- og træværkstedet.

Jan S. Hansen har arbejdet på træ- og metalværkstedet med udvikling af “lærreder” til maleri, hovedsageligt udført i træ, stål og aluminium.

Okt. 2020 Under mit ophold på SVFK har jeg arbejdet på at realisere følgende skulpturelle komponenter og værker, der skal indgå i en udstilling på Kunsthal NORD i Aalborg, i marts 2021: -Hylder udført i stålplade, til opsætning af keramiske figurer. -Podier/borde udført i stålplade-… Læs mere

Beskriv udgangspunktet, ideen og konteksten for dit projekt Mit projekt består af en gruppe skulpturer, som skal indgå i en præsentation på udstillingsstedet Schimmel Projects i Dresden, Tyskland. Én serie skulpturer forestiller modelstørrelsesatellitter, der vil fungere som holdere til røgelsespinde, der ophængt i nylonsnore vil… Læs mere

Jan S. Hansens stålkube i metalværkstedet

I metal- og træværkstedet producerer Jan S. Hansen værker og værkelementer, som han løbende installerer i det 128m2 store atelier, Formeriet. Her samler han værkerne for at se dem i relation til hinanden.