Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1977

Uddannet fra Det Jyske Kunstakademi, 2006.

Med forankring i graffiti arbejder Jan Danebod i sin billedkunstneriske praksis i konturen af bylivet. Igennem årene har hans arbejde forgrenet sig til flere spor og flere forskellige fagområder. Fra Grafisk arbejde til direkte indgreb og interventioner i det offentlige rum. Fra længerevarende kollektive arbejdsprocesser uden for kunstnerisk sammenhæng til skulpturelle og installatoriske greb i klassisk udstillingssammenhæng.

Projekter af

PROVISORISK LANDSKAB er titlen på Jan Danebod og Peter Olsens udstilling på Kunsthal NORD. De to billedkunstnere har installeret sig i Statens Værksteders største atelier, Turboladen, hvor de med rå materialer som stål, beton, træ, mineraluld, grus og asfalt forbereder sig på at transformere Kunsthal… Læs mere

På grafikværkstedet har billedkunstner Jan Danebod eksperimenteret med forskellige grafiske greb i udforskningen af, hvordan man kan mediere og redefinere avisformatet som nyhedskilde. Produktionen af grafiske værker skal bl.a. bruges i samarbejde med Look Gallery i Budapest samt som grundmateriale til et katalog.