Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1988

Uddannet fra Textilhögskolan i Borås i 2016 med speciale i digitalstrik.

Har bl.a. været en del af det hollandske Smart Textiles projekt Crafting Wearables fra 2016-17 og har bl.a. udstillet på Milan Design Week, MoOD Brussels, the Innovation Platform samt på Première Vision Designs i Paris.

I sit arbejde søger Drua at flytte grænserne for de konventionelle tekstile trådteknikker. Hermed abstraherer og udforsker hun begreber, definitioner og teknikker og giver dem nyt liv i teksturerede og 3-dimensionelle overflader.

Projekter af

Drua har under sit ophold på væveværkstedet skabt en serie af 13 tekstiler til dette års Première Vision Designs i Paris. Projektet er en kulmination af tidligere undersøgelser om lag, farver og materialer og deres respons på forskellige lyskilder udført på Statens Værksteder for Kunst… Læs mere

Henover de varme sommerdage har tekstildesigner Drua Sif Simone Albrechtsen skabt en kollektion af beklædningstekstiler på TC1- væven og leget med symbiosen mellem solide og changerende farvelag i dobbeltvæv samt lysets indvirkning på de forskellige materialer.