Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1972

Uddannet billedkunstner fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2003. Cathrine har desuden studeret ved Instituto d’Arte, Lorenzo dé Medici i Firenze, 1991-1992 og Vrije Academie Gemak i Den Haag, 1995-1996.

Hun har en lang række soloudstillinger bag sig, senest på Munkeruphus, Martin Asbæk Gallery og Kunstforeningen GL STRAND, mens hun har bidraget til gruppeudstillinger på bl.a. Central St. Martins i London, Nordic Contemporary i Paris og ARKEN i Ishøj.

Cathrine trækker i sine værker på en bred vifte af litterære og kunsthistoriske referencer, fortællinger og mytestof. Materialevalget spænder vidt fra monumentale kul- og blæktegninger, maleri, collage, broderi, keramik og grafik.

Cathrines værker er bl.a. repræsenteret ved Statens Museum for Kunst, Trapholt, Horsens Kunstmuseum og Ny Carlsbergfondet.

Projekter af

Billedkunstner, Cathrine Raben Davidsen, arbejder på en serie malerier i stort format til separatudstillingen, Kenosis. Værkerne er udført i flere lag blæk, kul, akryl, pigment og olie.

Cathrine Raben Davidsen skal på Statens Værksteder arbejde på et udstillingsprojekt med arbejdstitlen The Inkwell i forbindelse med en separatudstilling på Trapholt i 2010. Udstillingen kommer til at omfatte både collager/papirarbejder, unika vaser, træsnit trykt på unikapapir og pentegninger skabt specielt til Trapholt.

Latest News From the Workshops

Deadlines / events / articles

Subscribe to Newsletter