Skip to content Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 5. august 2024 kl. 24:00
Brief info

Danmark

Byen Sover består af arkitekterne Jens Kamp og Karin Bech og har siden 2006 arbejdet tværdisciplinært med projekter, udstillinger og byrumsstrategier indenfor arkitektur, kunst og design.

Tegnestuens udgangspunkt er en interesse for byen som en organisk størrelse i permanent forandring og for hvordan fiktioner og utopier kan være med til at ændre vores opfattelse af den.

Byen Sover arbejder eksperimentelt; 1:1 installationer og prototype-design er aktive redskaber i udformningen af arkitektoniske projekter. Tegnestuen bruger gerne irrationelle idéer til at overraske og bringe sig nye steder hen.

Projekter af

Arkitekterne, Karin Bech og Jens Kamp, der sammen udgør kunst- og arkitekturfællesskabet, Byen Sover, arbejder på fem lampeprototyper, der skal sættes i produktion. Lampeserien udføres i træ, snor og messing og tager udgangspunkt i tidligere udstillingsobjekter, som befinder sig i krydsfeltet mellem kunst, design og… Læs mere

Arkitekterne Jens Kamp og Karin Bech arbejder på en kobberlampe til Den Røde Plads ved Borgbjergsvej i Sydhavn i forbindelse med byudviklingsprojektet Sammen om Sydhavnen. Jens og Karin arbejder en ”ekstra skærm” ti Københavner lampen, tegnet af stadsarkitektens tegnestue i slutningen af 1970erne, der fortsat… Læs mere