Skip to content Skip to footer
Brief info

f. 1969

Er uddannet tekstilformgiver ved Institut for Unika, 1996 og som interaktiv designer fra Visuel Kommunikation, 2000 ved Designskolen i Kolding. Har bl.a. udstillet på Kunsthal Charlottenborg og Kunsthal Aarhus samt i USA, Tyskland,
Japan og Frankrig.

I mit kunstneriske arbejde som tekstilformgiver og grafiker balancerer jeg mine metoder mellem erfaring med mange forskellige trykprocesser og nysgerrigheden til at udforske og raffinere nye teknikker og materialer.

Min arbejdsproces er insisterede ind til interaktionen imellem materiale, teknik og fortælling er i vater. En tematik, der optager mig, er hverdagens ordinære objekter og handlinger, det stiltiende nødvendige, ofte oversete og dog så nære. Domestiske objekter, der har iboende udsagn, som trækker vores opmærksomhed hjem, ikke ud. Disse objekter ophøjer jeg i min praksis til kunstgenstande, der opfordrer os til at dvæle og ‘pause’. Det syntes jeg, der en eksistentiel pointe i.

Projekter af

På Statens Værksteder for Kunst har tekstilformgiver, Begitte Lynge Andersen, udviklet nye værker til udstilling på Glasmuseet Ebeltoft.