Skip to content Skip to footer

Bliv en del af et nyt, stærkt netværk for dimittender på tværs af landet. Billedkunstnernes Forbund har sammen med Art Hub Copenhagen, Statens Værksteder for Kunst og Aarhus Billedkunstcenter etableret et nyt netværk, der skal styrke dimittenders muligheder for at få et velfungerende arbejdsliv som kunstner efter endt uddannelse.

August 2022

Netværket vil mødes hen over efteråret ca. én gang om måneden og du vil blive introduceret for nogle af de aspekter, der er godt at have styr på for at få hverdag, økonomi, faglig udvikling og karriere til at hænge sammen som nyuddannet billedkunstner. Der vil være oplæg om f.eks. fondsansøgning, hverdagsøkonomi & kontrakter, værkstedsmuligheder, residencies, netværk, kommunikation, synlighed og sociale medier mm. Der er mulighed for sparring ved hvert møde, og vi slutter af hver gang med fællesspisning.

Hvem kan deltage?

Netværket er for dig, der er dimitteret fra at kunstakademi enten fra udlandet eller fra Danmark inden for de seneste fem år, og som ønsker at få mere viden og erfaringsudveksle om, hvordan man kan etablere sig som billedkunstner efter dimission. Netværksmøderne vil også være et mødested til at skabe nye kontakter og forbindelser undervejs.

Der er plads til 30 personer i netværket, og det er muligt at deltage i enkelte af møderne. Vi vægter dog de tilmeldinger højest, hvor ansøgeren har mulighed for at deltage i alle møderne.

Hvad er formatet?

Møderne varer typisk 2-3 timer. Der vil være et par oplæg á ca. 30 minutter hver, mulighed for sparring i fællesskab, og vi afslutter hver gang med fællesspisning.

Møderne vil desuden være mulige at følge via zoom, dog primært med mulighed for at lytte med.

Hvornår og hvor afholdes møderne?

  • Onsdag d. 21. september 2022, kl. 16.00-20.00 – hos den uafhængige kunsthal i Ørestad, Simian
  • Onsdag d. 26. oktober 2022 kl. 16.00-20.00 – Statens Værksteder for Kunst
  • Onsdag d. 16. november 2022 – Aarhus Billedkunstcenter
  • Tirsdag d. 6. december 2022, kl. 17.00-21.00– Art Hub Copenhagen

Tilmelding og pris

Tilmelding foretages via email på kmfp@bkf.dk senest d. 12. september 2022.

Egenbetaling: 100 kr. for alle fire møder og 50 kr. per møde.
Deltagelse i samtlige fire netværksmøder koster 100 kr. inkl. forplejning. Hvis du kun ønsker at deltage i et af netværkets mødet koster det 50 kr.