Hop til indholdet.

Kunstner

Cecilia Westerberg

(1967) Danmark

Er uddannet kunstmaler på Chelsea College of Art & Design, London 1999 og har studeret kunsthistorie på Københavns Universitet. Hun arbejder både med digitale medier og det analoge. I de sidste par år er det især interessen for alkymi, planter og natur, som har fyldt i hendes virke, da hun har arbejdet med en stor sanselige kunstudstilling Alkymistens Laboratorium, som vises på fire museer i Danmark. Som en del af udstillingen har Westerberg huskunstnerprojekter med lokale skoler. Det er især interessen for hvordan vi kan føle os mere forbundet med naturen gennem at kende den. Kende den gennem hvad der er spiseligt, den medicinsk anvendelse, samt en shamansk og en æstetiske tilgang. Tegning er ofte en rød tråd gennem al hendes arbejde.

Cecilia udstiller i både ind- og udland, og af hendes projekter kan nævnes:  Drawing Attention, Den Frie Sammenslutning, Den Frie, 2019, Vendsyssel Kunstmuseum 2018 , Here Be Dragons, Duet m. Stine Gonsholt, Spriten Kunsthall, Skien, Norge, 2016, Atlas over store og små betragtninger, Trondheim Kunstmuseum (2013). art&text, Institut for samtidskunst Overgaden (2011). Sommerrejsen tilbage, Skovgaard Museum, (2012). Lys i gaden, animeret video installation på Blågårds Plads (2010),

Cecilia er fast tilknyttet Statens Museum for Kunst, hvor hun underviser og udvikler undervisningsforløb for børn og unge.

Desuden er Cecilia er medlem af Kunstnersamfundet og BKF.

SVK, Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, 1401 København K, +45 32 96 05 10, info@svfk.dk
Sekretariatet har åbent man. – fre. kl. 9-15. Lør. – søn. lukket.
CVR: 11887260