Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstilling i FOYER: Sarah Bodil Tierney

april 8, 2022 - maj 1, 2022

Udstilling i FOYER: 8. april – 1. maj 2022
Fernisering: 8. april kl. 15:00 – 17:00

Under et ophold på Statens Værksteder for Kunst har Sarah Bodil Tierney produceret tre store akvatinte kobbertryk som et eksperiment over ex-libris traditionen. Hun har foretaget dybdegående grundforskning i akvatinte ætsning, spitbite og flatbite i stort format. Dette har bl.a. været udstillet på Frederikshavn Kunstmuseum, som huser Europas største ex libris samling.

Sarah Bodil Tierneys fascination af grafikken bunder i dens evne til at skabe feedback ind i den kunstneriske proces. Det er ikke udelukkende en reproduktionsmetode, men i høj grad en tilgang, der kun kan tæmmes igennem erfaring og afprøvninger (prøvetryk), og alligevel kan den skabe utilsigtede gode resultater. Derfor bliver hun aldrig færdig med at udforske mediet.

Adresse:
Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B
1401 København K

Foto: Skitsehandlen

Sarah Bodil Tierney (f. 1983) er uddannet fra Camberwell College of Arts (London), samt Kunstakademiets Designskole og er blevet dannet som grafiker under Viggo Forting på Fyns Grafiske Værksted. Hun arbejder med akvatinte kobbertryk som sit foretrukne medium og er derudover ansat ved Grafisk Værksted Næstved. Hun har for nyligt overtaget Møns Bogtrykkeri og arbejder med letterpress i sit værksted “Helmet Press” i Hjelm på Møn. Repræsenteret af Skitsehandlen i Faaborg.

Detaljer

Start:
april 8, 2022
Slut:
maj 1, 2022
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Statens Værksteder for Kunst

Sted

Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B
København K, 1401 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside