Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvordan man kan leve af sin kunst

september 1, 2021 16:00 - 19:00

NETVÆRKSMØDE FOR DIMITTENDER

Overgangen fra uddannelse til arbejdsliv er udfordrende for mange nyuddannede billedkunstnere. Derfor etablerer Billedkunstnernes Forbund sammen med Aarhus Billedkunstcenter, Art Hub Copenhagen og Statens Værksteder for Kunst nu et nyt landsdækkende netværk for dimittender.

Netværket vil mødes hen over efteråret én gang om måneden, hvor man vil blive introduceret for nogle af de aspekter, det er godt at have styr på, for at få hverdag, økonomi, faglig udvikling og karriere til at hænge sammen som nyuddannet billedkunstner. Der vil være oplæg om f.eks. fondsansøgning, hverdagsøkonomi & kontrakter, værkstedsmuligheder, residencies, netværk, kommunikation, synlighed og sociale medier m.m. Der er mulighed for sparring ved hvert møde, og vi slutter af hver gang med fællesspisning.

Det første netværksmøde finder sted hos Statens Værksteder for Kunst d. 1. september og handler om det, vi allerhelst vil vende det blinde øje til, nemlig hverdagsøkonomi og fondsansøgninger. Ikke desto mindre er dette et væsentligt element i de fleste udøvende kunstneres liv og ofte afgørende for, om man kan lykkes med sine projekter. Bliv klogere på, hvordan du kan organisere dig som kunstner. Hvilke organisationer er de rigtige for dig? skal du drive selvstændig virksomhed? hvilke muligheder er der, når du har brug for økonomisk støtte for at realisere dine projekter?

Med spørgsmål som disse og mange flere har vi inviteret en række kunstnere, BKF’s sekretariatsleder og andre eksperter til at belyse en kunstnerisk karriere ud fra diverse økonomiske og juridiske forhold.

Ønsker du at deltage i et eller flere møder, bedes du sende en kort motivationsmail (5-10 linjer) til BKF; Karen Mette Fog Pedersen, kmfp@bkf.dk om, hvorfor du ønsker at deltage, hvordan du vil deltage (antal gange) og hvad du håber at få ud af netværket. Første tilmeldingsfrist er d. 9. august 2021.

Læs mere om konceptet for dimittendnetværksmøderne her

Detaljer

Dato:
september 1, 2021
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B
København K, 1401 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside