Skip to content Skip to footer
I forbindelse med Copenhagen Art Week huser SVK den unge, franske kunstnerduo, Nøne Futbol Club. Deres besøg i Danmark og arbejdet i værkstederne skal munde ud i diverse kunstneriske tiltag og performances i løbet af kunstugen. Her nævnes et par stykker af dem.

Aug 2016

Work nº467: Get Likes på Hovedbiblioteket

I foyeren på Københavns Hovedbibliotek kan publikum under hele Cph Art Week opleve et signaturværk af Nøne Futbol Club fra deres serie Birds Thoughts.

I et specialdesignet bur vil 80 mågefinker i fællesskab skabe et sprogligt statement ved hjælp af deres fugleklatter. I løbet af festivalens ti dage vil et statement langsomt vokse frem i bunden af buret. Mågefinken er særligt udvalgt med reference til tematikken Open Gestures, da de blandt finkerne er de mest rolige, sociale, tolerante og omsorgsfulde – og deler gerne deres habitat med andre arter. Se mere

Work nº844: Karrusel
Thorvaldsens Museums smukke gård sætter scenen for et nyt performanceværk af Nøne Futbol Club, skabt specifikt til Cph Art Week i samarbejde med Thorvaldsens Museum.

Værket Karrusel involverer 15 live-performere og tager udgangspunkt i Bertel Thorvaldsens liv og rejser. Med lige dele poetiske, fiktive og humoristiske undertoner omformulerer Nøne Futbol Club gårdens arkitektoniske motiv af en antik væddeløbsbane til en moderne, cyklisk rejse mellem fødsel og død.

Gå ikke glip af denne ‘one-night only’-performance, onsdag d. 31. august kl. 19.30-20.00

Se mere

None_14_Thorvaldsens-700x450

Thorvaldsens Museum

> Læs mere om Nøne Futbol Club