Skip to content Skip to footer
Seimi NørregaardUddannet fra Nordisk Teaterskole i 1998. Laver performances - hvor hun med sit personlige udtryk, der inkluderer absurditet og humor, forsøger at tale til publikums fantasi og associationer. Skriver tekster - der kredser om genkendelige problemstillinger og situationer, men med en overraskende og legende indgangsvinkel. Medstifter og medlem af Uafhængige Scenekunstnere.Share

Med SKJUL undersøger og udstiller Nørregaard det, som vi forsøger at gemme væk og stuve af vejen. Publikum kryber og famler sig frem i en undersøgelse af det censurerede og bortsorterede. Med sin åbne og poetiske karakter vækker SKJUL fantasien og inviterer publikum ind i kulissens skabende mellemrum, hvor det først er i samspillet med den besøgendes personlige erfaringer, at værket tager sin egentlige udformning.

Læs mere om Seimi Nørregaards projekt her

Seimi Nørregaard (f. 1975) er uddannet fra Nordisk Teaterskole i 1998. Senest har Seimi skabt performanceinstallationen HJEM i samarbejde med Boaz Barkan, Warehouse 9 (2016); Arbejd Arbejd, Det Frie Felts Festival og Metropolis Festival (2015); Falder ud i krattet, soloperformance på festivalen Mellemrum og huskunstnerprojektet Hulerum på Live Art for Børn på Nikolaj Kunsthal (2014).