Hop til indholdet.

Projekt

Telt

2003 / Billedkunst

Jul. 2003

Projektet var at fremstille et værk til udstillingen Platform 7 på Charlottenborg. Værket var en skulpturel installation i materialerne: plastik, serigrafisk tryk, metal, træ og lyd. Værket bestod af en bakke-top, der ”løfter sig op af gulvet” i udstillingsrummet og på den stod et telt.

Indenfor i teltet var der installeret to højtalere og beskueren inviteredes til at kravle ind, lytte og opholde sig i værket. På teltets plastikdug var der trykt et fotografisk mønster hentet fra trækroner i naturen. Lyset, der falder igennem motivet, spreder skygger på bakken og beskueren.

Skyggedannelserne skaber en imaginær omkringliggende natur, som samler værket og beskueren i en og samme krop. Bakkens underlæggende konstruktion består af kasser af mdf og den parket belagte overflade, som passer til Charlottenborg udstillingsbygnings gulv, blev lagt i samarbejde med en sponsoreret gulvlægger.

På grund af størrelsen på bakken måtte parketgulvet til bakkens overflade efterfølgende skæres op i atelieret for at kunne flyttes til udstillingstedet og der samles igen.

SVK, Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, 1401 København K, +45 32 96 05 10, info@svfk.dk
Sekretariatet har åbent man. – fre. kl. 9-15. Lør. – søn. lukket.
CVR: 11887260