Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Telt

Velkommen til SVFKs projektdatabase – en direkte udveksling af kunsteriske arbejdsprocesser.
Indtast navn, teknik eller materiale i søgefeltet og gå på opdagelse i mere end 2000 projektbeskrivelser.

Projektet var at fremstille et værk til udstillingen Platform 7 på Charlottenborg. Værket var en skulpturel installation i materialerne: plastik, serigrafisk tryk, metal, træ og lyd. Værket bestod af en bakke-top, der ”løfter sig op af gulvet” i udstillingsrummet og på den stod et telt.

Indenfor i teltet var der installeret to højtalere og beskueren inviteredes til at kravle ind, lytte og opholde sig i værket. På teltets plastikdug var der trykt et fotografisk mønster hentet fra trækroner i naturen. Lyset, der falder igennem motivet, spreder skygger på bakken og beskueren.

Skyggedannelserne skaber en imaginær omkringliggende natur, som samler værket og beskueren i en og samme krop. Bakkens underlæggende konstruktion består af kasser af mdf og den parket belagte overflade, som passer til Charlottenborg udstillingsbygnings gulv, blev lagt i samarbejde med en sponsoreret gulvlægger.

På grund af størrelsen på bakken måtte parketgulvet til bakkens overflade efterfølgende skæres op i atelieret for at kunne flyttes til udstillingstedet og der samles igen.