Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1982

Stine Bidstrup er uddannet glaskunstner fra Kunstakademiets Designskole Bornholm (2004) og fra Rhode Island School of Design (2006) i USA samt kunsthistoriker fra Københavns Universitet (2019).

Hun arbejder i dag i København, og har gennem de sidste 12 år undervist på Kunstakademiets Designskole Bornholm og på University of Wisconsin i USA samt afholdt workshops og foredrag på en række skoler i Europa og USA.

Bidstrups arbejde befinder sig i et krydsfelt mellem kunsthåndværk, skulptur og installationskunst inspireret og informeret af arkitektur- og designhistorien og baseret på et højt håndværksmæssigt niveau.

Projekter af

Stine Bidstrups ophold på Statens Værksteder har været brugt til produktion af en nyudviklet, hængende glas- og lysinstallation, som skal videre til New York gennem et samarbejde med FUMI Gallery i London.

Rumlige eksperimenter og større 2-dimensionelle skitseringer og collager. Laves i transparente og translucente materialer som glas, akryl, acetat og papir. Projektet er bl.a. rettet mod udstilling på Huset i Asnæs i april-maj 2009.