Skip to content Skip to footer
Brief info

f. 1992

Uddannet billedkunstner fra Det Fynske Kunstakademi med afgang i 2021 med udveksling på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2019.

Signe Rohardt Lund  arbejder primært installatorisk og skulpturelt, men anvender også adskillige andre medier i sin kunstneriske praksis. Ofte trækker hun på en selvbiografisk praksis, der også kan betyde en udforskning af egne erindringer og fortællinger.

Har udstillet både i Danmark, Tyskland og Norge.

Projekter af

Signe Rohardt Lund har arbejdet i metalværkstedet på værker til sin kommende soloudstilling Dirty Laundry på udstillingsstedet, Sydhavn Station.

Signe Rohardt Lund har afprøvet forskellige metoder til at “tegne i – og med metal”. Med bor og dremel har hun eksperimenteret med at indgravere og banke fordybninger med hammer. Til slut har hun benyttet en plasmacutter til at tegne i pladerne.

Signe Rohardt Lund har arbejdet i metalværkstedet på en skulptur, der mimer en rutsjebanestruktur, inspireret af de store rutsjebaner, man ser i forlystelsesparker. Skulpturen skal udstilles på Cantina den sidste halvdel af marts 2022.

Signe Rohardt Lund har arbejdet i metalværkstedet på en skulptur inspireret af bølgerne i Storebælt, Storebæltsbroen og andre brokonstruktioner. Skulpturen med arbejdstitlen ‘Dolphin-Bridge’ skal med på Kunsthal Kongegaardens udstilling ‘LANDING’ primo 2022.