Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1975

Uddannet fra Nordisk Teaterskole i 1998.
Laver performances – hvor hun med sit personlige udtryk, der inkluderer absurditet og humor, forsøger at tale til publikums fantasi og associationer.
Skriver tekster – der kredser om genkendelige problemstillinger og situationer, men med en overraskende og legende indgangsvinkel.
Medstifter og medlem af Uafhængige Scenekunstnere.

Projekter af

Med LÆNGSEL søger Seimi Nørregaard at skabe et fordybende sanseligt refleksionsrum, der forbinder os til vores minder om natur og til naturen i os selv. Værket vises i et tidligere fængsel for at understrege tematikken.

Underverdenens parykparade en interaktiv performance installation for børn, unge og voksne. En trans-generations oplevelse med inspiration i Holbergs univers.

Billedkunstner og forfatter Seimi Nørregaard rykkede ind på SVFK med et væld af materialer. I atelieret Store Formater har hun transformeret materialerne til en rumlig skitse for værket SKJUL – et rumligt digt, der vil rumme både performance, lydværk og installation. Værket vises på udstillingen… Læs mere

Scenografi og dukker til forestillingen “Black out”, en perfomancehybrid af dokumentar og dukketeater. Spiller på K1 Kaleidoskop i september 2009.