Skip to content Skip to footer

Kunstnergruppe bestående af billedkunstnerne Linda Bjørnskov, Pernille Kløvedal Helweg, Anne Marie Ploug, Melou Vanggaard og Maria Wæhrens har valgt at anonymisere sig under det fælles navn – RÅBERI OVER HEGNET.

Beslutningerne tages i fællesskab – de diskuterer ideer, prøver af, kommer i tvivl og vender tilbage. Som gruppe er det nødvendigt at tage sig tid til at arbejde sig gennem alle processer, da der i sammenspillet kan opstå noget nyt og uforudsigeligt. Men det tager tid, og det er en udfordring at arbejde 5 individer sammen under én stemme – der arbejdes med fem opfattelser af farven rød, fem vinkler til et værk etc. Det beskriver de selv som et ’benspænd til motivering’.

Projekter af

Kunstnerkollektivet RÅBERI OVER HEGNET består af billedkunstnerne Anne Marie Ploug, Pernille Kløvedal Helweg og Melou Vanggaard. Skabt i fælles ånd og med afsæt i deres forskellige billedkunstneriske erfaringer skal de vise en installationsudstilling, fordelt over de tre udstillingshuse og udendørsarealer på Gammelgaard Kunst og Kulturcenter… Læs mere

I Turboladen arbejder kunstnergruppen RÅBERI OVER HEGNET frem mod en udstilling i Kunsthal Nord, Aalborg. De skaber en totalinstallation specifikt til kunsthallens lokaler og gange.