Skip to content Skip to footer
Brief info

f. 1987

Petra Dalström er uddannet keramisk formgiver fra KADK Designskolen Bornholm, og har de seneste år beskæftiget sig med fænomener som tid, tyngdekraft, bevægelse og forgængelighed. Hendes arbejde tager udgangspunkt i at observere materialers sanselige og fysiske kvaliteter, og hun inddrager ofte lavteknologiske metoder for at skabe bevægelse eller udvikling i sine værker. Det kan være alt fra vand, der fordamper, til voks, der smelter og danner ny form.

Dalström har udstillet på udstillingssteder i både England, Japan, Danmark og Norge, bl.a. Light bends, casts shadows, Tag Team Studio (NO), Hordaland Kunstsenter (NO), Vestlandsutstillingen (NO), Mindcraft18 (IT), Crafted Matter (KR) og Kunstnernes Efterårsudstilling.

Projekter af

Petra Dalström har gennem et syv ugers ophold i Formeriet, metal- og træværkstedet produceret værker til en soloudstilling, der skal stå seks måneder hos Prosjektrom Carl Berner i Oslo, Norge. 

På metalværkstedet har Petra Dalström formet en række elementer i kobber, som skal indgå i et værk til Vestlandsudstillingen 2022 i Norge.