Skip to content Skip to footer

Olga Benedicte og Anne Zychalak Stolten arbejder performativt med installation, grafik og skulptur. Siden 2018 har de udviklet en række serielle arbejdsperformances, der iscenesætter et fysisk værksted, som beskueren frit kan bevæge sig rundt i under tilblivelsen af et givent værk.

Olga Benedicte er uddannet på Det Jyske Kunstakademi og The University of The Arts på afdelingen Time and Space i Helsinki.
Udvalgte udstillinger; Det Æstetiske Øre på Rønnebæksholm, Den uvidende lærer på Kunsthal Aarhus, Sense Me på Trapholt Art Museum og Rethinking Digitalization på Exhibition Laboratory i Helsinki. 

Anne Zychalak Stolten har studeret på Det Jyske Kunstakademi og har en bachelorgrad i Performance Design.
Blandt arbejder kan nævnes produktionsplanlægger for Performa i New York og kurator på bl.a. EC124H og Sophienholm Kunsthal.

Projekter af

På Statens Værksteder for Kunst har Olga Benedicte og Anne Zychalak Stolten arbejdet på en udstilling til Danske Grafikeres Hus til sommer 2021. Nærmere betegnet har de i træværkstedet arbejdet på trykkeplader med en på forhånd skrevet tekst, som de manuelt har overført til 174… Læs mere