Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1986

Karin Hald er uddannet billedkunstner fra Konsthögskolan i Malmø i 2015 og som forfatter fra Litterär Gestaltning i 2018.

Derudover har Hald stiftet og drevet Forlaget Gestus, hvor hun har fungeret både som redaktør og kurator. Forlaget Gestus arbejder med ligestillingen af tekst/skrift og det bildende, hvilket også i høj grad er i fokus i hendes praksis.

Karin Hald arbejder med tekst og skrift som materialer på lige fod med performance. Hun går ofte i dialog med andre kunstneres værker, i samarbejder eller som en appropriation.

Projekter af

I det lille fotostudie arbejder Karine Hald med Sylvia Plaths dagbøger til en udstilling, som skal finde sted på Kristiansand Kunsthall i efteråret 2023.

Karin Hald har henover sommeren arbejdet med flere projekter i SVFKs Store fotoværksted, bl.a. en udstilling hos C4 Projects, november 2020.

Karin Hald

I Atelier Plan 2 har Karin Hald forberedt materiale til en tekstbaseret performance. Denne er bygget på arbejde med en række performere og en daglig læse- og skrivesession.

I vores fotostudie og mørkekammer har billedkunstner og litterat, Karin Hald, arbejdet med at fremkalde en lang række analoge fotografier, hvorefter hun har foretaget en udvælgelse. Formålet var at beskrive et møde og et ritual med en oplyst kvinde ved navn Francoise, som Karin Hald… Læs mere