Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1976

Uddannet fra Det Fynske Kunstakademi og Det Kongelige Danske
Kunstakademi, 2008.

Jens Axel har udstillet i både ind- og udland. Blandt andet står han bag soloudstillingen S/M/L/XL fra 2009 på Galleri Image, Aarhus, udstillingsprojektet Main Street Events fra 2012, et lokalt involverende projekt, der i samarbejde med Heidi Hove, blev realiseret i West Chicago, Illinois, og LOCAL GLOBAL PLAN, 2011, på Ålekistevej i Vanløse.

Under studietiden var Jens Axel desuden med til at opstarte og drive udstillingsstedet, Koh-i-noor. Det blev åbnet i 2004 og hører i dag til et af de mest velkendte kunstnerdrevne initiativer i København.

 

Projekter af

Billedkunstner, Jens Axel Beck, arbejder på to skulpturer i metal, der tager udgangspunkt i et skolebord og en skolestol fra 1980’erne. Han printer desuden fotos i stort format, som skal indgå i udstillingen Smalltown Boy.

Kunstnerduoen Heidi Hove og Jens Axel Beck arbejder dels i lerværkstedet, IT-værkstedet og i Huggegården på deres projekt Be Remembered – Monument Randers, som er blevet til på baggrund af en invitation fra Randers Kunstforening til at deltage i Randers Ugen 2014. På SVK forberedes… Læs mere