Skip to content Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 5. august 2024 kl. 24:00
Brief info

Danmark, 1962

Jane Maria Petersen er uddannet billedkunstner i 1997 og Cand. Phil. i kunstteori fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1999.

Hun arbejder med tegning, broderi, installation, skulptur, kobbertryk og video. Hun har udstillet i ind- og udland og hendes værker er erhvervet til Skovgaard Museet, Helsingør Bibliotek, Vejle Kunstmuseum.

Jane Maria er medlem af Kunstnersamfundet.

Projekter af

På SVK har billedkunstner Jane Maria Petersen arbejdet med kul- og pastelkridttegninger og et stofværk, der består af sammensyede pudebetræk. Begge dele indgår i soloudstillingen Primordia, hvor samtidskunsten og antikken mødes. Udstillingen kan opleves på Antikmuseet i Aarhus d. 1. februar – 1. juni 2019.  … Læs mere

Billedkunstner Jane Maria Petersen arbejder på en separatudstilling med titlen Fori imperiali til Clausens Kunsthandel i København. Fori imperiali tager afsæt i et arbejdsophold, som Jane Maria var på i 2012 på Det Danske Institut i Rom. Her har hun blandt andet arbejdet med kobberplader.… Læs mere

Jane Maria Petersens projekt består af en en række kobbertryk i storformater, som skal realiseres på den store trykpresse på Statens Værksteder. Der vil være tale om akvatinte og ætsninger. Værkerne skal vises på en separatudstilling på Esplanaden Gallery i maj 2010.

Planlægges som separatudstilling på Galleri Esplanaden

Planlægges som separatudstilling på Galleri Esplanaden