Skip to content Skip to footer
Brief info

f. 1982

Uddannet på MFA, Malmö Art Academy i Sverige i 2009. Repræsenteret hos Galleri Martin Asbæk og arbejder primært med maleri.

Ejlerskovs værker udstilles internationalt. Hun har blandt andet udstillet på Röda Sten Konsthall, Malmö Konsthall i Sverige, Kristianstad Konsthall i Norge, Kunstmuseum Bonn i Tyskland, Cneai i Chatou i Frankrig og Amos Anderson Art Museum i Finland. Hun har udstillet på Kunsten i Aalborg, Arken i Ishøj, Charlottenborg og Den Frie i København, og er lige nu aktuel med solo-udstillingen The Cult of Oxytocin på Nikolaj Kunsthal i København.

The Cult of Oxytocin tager flere medier i brug til undersøgelsen af to dominerende kræfter i menneskeblodet; Adrenalin og Oxytocin.

Ejlerskovs Dream Gradient malerier fungerer som farve-healing. Håbet er, at de lange og langsomme penselstrøg, som i atelieret virkede meditative, når helt ud til beskueren.

Projekter af

Med store gulvlakspensler har Ditte Ejlerskov arbejdet fire måneder i Turboladen med maleri i stort format, primært med akrylmedium og voks på lærred. De seneste år er hendes praksis dog udover maleri også gået i en digital retning i form af AR skulpturer, NFTer og… Læs mere