Skip to content Skip to footer
Brief info

f. 1995

Caroline Hundsholt er uddannet beklædningsdesigner fra Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering og har siden sit afgangsprojekt arbejdet efter dogmet om udelukkende at arbejde i genbrugstekstiler i alle faser af sin designproces. Alle Carolines designs er derfor unika, og hun laver aldrig den samme kjole to gange. Ved at håndmale på post-consumer tekstiler, får de helt nyt liv, før de omsættes til beklædningsdesign.

Caroline Hundsholt lejer sine designs ud eller skaber tøjet på bestilling, men stadig med dogmet om, at alt er unika. Hun placerer sig derfor i grænselandet mellem kunst og design med sine tekstile værker, der skal bæres af kroppen og helst, mens man fejrer livets særlige begivenheder.

Projekter af

Projekt ’Unika Efterliv’ tager udgangspunkt i en samling af genbrugstekstiler samlet over flere år, som håndmales i tekstiltrykværkstedet med remazolfarver for at give tekstilerne nyt liv og historie. Hvert tekstil får hvert sit særlige print og derfor sit eget ’Unika Efterliv’.