Skip to content Skip to footer
Brief info

f. 1978

Camilla Thuv er født og opvokset i Lofoten i Norge. Hun har en uddannelse som designer fra København, hvor hun i dag bor og arbejder som billedkunstner.

Camilla Thuv arbejder inden for et abstrakt formsprog, hvor hun henter visuel inspiration fra naturen og det organiske. Hun udforsker forskellige trykteknikker på et bredt spektrum af medier, såsom træ og tekstiler ud over papir. I de senere år har hun haft særligt fokus på serigrafi.

Med en intuitiv, æstetisk og non–figurativ tilgang udforsker hun, hvordan farver, tekstur og negativt rum kan manipuleres for at producere gådefulde og suggestive kompositioner.

Projekter af

I Store formater på Statens værksteder for Kunst har Camilla Thuv Nilsen produceret tre værker, som skal indgå i udstillingen “Organiske forbindelser” i Kopervik Kulturhus i Norge.

I serigrafiværkstedet har designer, Camilla Thuv, primært arbejdet med serigrafi på træ i større formater. Hun har skabt to værker, “Free flow” og “Shaped flow”, hvert bestående af tre dele, trykt på træ. Derudover værket, “Organic interaction 3”, i et begrænset oplag trykt på papir.