Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 01/01/1959

Uddannet fra Skolen for Brugskunst, tekstillinjen, i 1986. Anne arbejder som stoftrykker og tekstildesigner i København. Hun arbejder bl.a. med at designe for Kvadrat, udføre udsmykninger, trykke brugstekstiler til Butik for Borddækning og udstille unika-eksperimenter. De seneste år har hun desuden udformet de såkaldte ‘Kjolestole’.

Anne har ved flere lejligheder udstillet ved Mindcraft i Milano under den årlige møbelmesse og har også udstillet i Danmark, Norge og Spanien ad flere omgange.

Anne har modtaget et væld af priser og udmærkelser, senest Statens Kunstfonds hædersydelse i 2014 med følgende begrundelse:

“Hendes arbejde er en slags grundforskning, hvor hun eksperimenterer med materialernes egenskaber. Hun udfordrer de iboende egenskaber; løfter en flig, afsøger mulighederne, skubber grænserne og skaber derved en poetisk fortælling – et eventyr.”

Projekter af

Tekstildesigner, Anne Fabricius Møller, arbejder på en stol til Snedkernes Efterårsudstilling 2016, hvor dette års tema er ’Pitch Black – Skygger og Transparens’. Den Lille Sorte er titlen på Annes tredje polsterstol i rækken af såkaldte ’kjolestole’.

  Video af Ann og Anne, der foretager en udboring i en af de færdigstøbte ophobninger.

Tekstildesigner Anne Fabricius Møller har fyldt Tekstilværkstedet med bunker af gamle vanter, fladtrykte cykelkurve, saddelbetræk, spændringe fra biler, hårelastikker og mange andre ting, som hun har samlet i Københavns gader gennem de sidste 13 år. Udover at være prototyper for tekstildesign skal Annes aftryk blandt…

Latest News From the Workshops

Deadlines / events / articles

Subscribe to Newsletter