Skip to content Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 5. august 2024 kl. 24:00

Kulturministeren afslører vinderen af Time to design 09

I slutningen af juni var der ansøgningsfrist til Time to design – new talent award 2009, designprisen for unge talenter, der blev indstiftet sidste år i samarbejde mellem Statens Værksteder for Kunst og Håndværk, Normann Copenhagen og Link UP – unge arkitekter og designeres netværk.

Der har i år været meget stor søgning til prisen med ansøgere fra hele verden, og juryen kom på en udfordrende opgave, da medlemmerne mødtes for at finde frem til dette års vinder blandt de mange indsendte ansøgninger.

 

Vinderen afsløres ved et pressearrangement på Gammel Dok fredag d. 28. august, hvor kulturminister Carina Christensen vil overrække prisen.

Juryen

Juryen bestod i 2009 af de tre fagdommere, designerne Mathilde Aggebo, Dorte Østergaard Jacobsen og Thomas Bentzen. Desuden sad Frederik Hardvendel, direktør på SVKH, Poul Madsen, CEO Normann Copenhagen og Ida Marie Nissen, arkitekt og partner i Link UP også med som repræsentanter for de tre samarbejdspartnere.

Fakta

Målgruppen for Time to design – new talent award er designere i starten af deres karriere, der har behov for praktisk og økonomisk hjælp til at nå videre med deres design. Kulturministeriet har bidraget med 50.000 kr. til vinderen og efter et tre måneders arbejdsophold på Statens Værksteder vil resultatet af designerens arbejde blive udstillet i Normann Copenhagens butik på Østerbro, København. I år får vinderen desuden et karriererådgivningsforløb som en del af prisen.

Læs mere om baggrund, kriterier mv. på www.timetodesign.eu

 

Prisoverrækkelsen

Prisoverrækkelsen finder sted på Statens Værksteder for Kunst og Håndværk, plan 4, fredag d. 28. august kl. 14:30.  Arrangementet er åbent for pressen og personer fra designbranchen.

 

Følg med her på siden… når vinderen bliver offentliggjort i slutningen af august. Arbejdsopholdet starter til september, og udstillingen i Normann Copenhagen åbner d. 26. november og løber frem til d. 10. december.