Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Studio talk: Camilla Berner

april 17, 2023 17:30 - 18:30

Planternes privatliv

Kendetegnet for Camilla Berners kunstneriske praksis er inklusionen af planteriget. Gennem fokus på planter, vores syn på og forhold til dem, undersøger hun de iboende spejlinger af kulturelle strukturer. Med afsæt i en stedspecifik kontekst bearbejder hun kompleksiteten imellem natur og kultur og retter fokus på, hvor sammenvoksede og forbundne de to i virkeligheden er.

Mandag d. 17. april 2023 kl. 17:30 byder Camilla Berner indenfor i atelier Store formater, hvor hun arbejder med registrering af planter og undersøger forholdet mellem naturen og menneskekroppen. Hun er midt i at forberede værker til to separatudstillinger og en gruppeudstilling – alle med ferniseringer i forår/tidlig sommer 2023. De to separatudstillinger er på Willumsen Museum i Frederikssund og Kunsthal Kongegaarden i Korsør. Gruppeudstillingen er på Thorvaldsen Museum i København.

Centralt for værkerne til alle udstillinger er planter og for to af udstillingerne; deres pollen. Værkerne er bygget op omkring den historiske registrering, der er foregået dels i myter, men også i virkelighedens verden gennem tiden.

Camilla Berner er uddannet fra Fine Art, sculpture, Chelsea College of Art and Design 1998. Hun har desuden været gæstestuderende ved Arkitektskolen i København og ved Landbohøjskolens landskabsarkitektoniske afdeling.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Christianshavns Bogfestival 2023. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Følg linket til en gratis billet

Adresse:
Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B, plan 0
1401 København K

Foto: Pernille Klemp

Til Christianshavns Bogfestival fejrer vi litteraturen med forfatterforedrag, samtaler, litteraturvandring, udstillinger og andre indslag i smukke og inspirerende omgivelser.

Temaet for Christianshavns Bogfestival 2023 er RUM. Med årets tema ønsker vi at belyse hvilken betydning hjemmet, bygninger og byens rum har for os alle, og samtidig dykker vi ned i de indre rum som skønlitteraturen kan være med til at skabe. København er arkitekturhovedstad i 2023, og det ser vi som en relevant og aktuel begivenhed at tale ind i via litteraturen. Lokalt set har vi rig mulighed for at zoome ind på noget af den arkitekturarv som er stærkt repræsenteret på Christianshavn. Derudover vil vi også inddrage relevante Verdensmål og forholde os til den anspændte verdenssituation, som stiller spørgsmålstegn ved begreber som tryghed og tilhørsforhold.

Formålet med Christianshavns Bogfestival, der er den ældste af sin slags, er at præsentere god litteratur i nye rammer og på nye måder, så flere bliver inspirerede og interesserede i litteratur. I samspil med de smukke historiske rammer på Christianshavn ønsker vi at understøtte kulturfællesskaber og samtaler på tværs af køn og alder.

Detaljer

Dato:
april 17, 2023
Tidspunkt:
17:30 - 18:30
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Christianshavns Bogfestival
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B
København K, 1401 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside