Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

4-dages kursus i modellering/skulpturering i ler + glasering

januar 10 9:00 - januar 20 15:30

DKK1775

Kurset giver en grundlæggende indføring i modellering og kredser om materialelære, modelleringsteknikker og brændingsteknik. De forskellige lertyper og grundbegreber om modellering vil blive gennemgået, og deltagerne får i høj grad lov til selv at afprøve de forskellige teknikker.

Efter brænding gives en grundlæggende indføring i glasur og glaseringsteknik.

Vi begynder med tre dages modellering/skulpturering, hvorefter elementerne tørres og brændes over en uge. Herefter er der afsat én dag til indføring i glasur og glaseringsteknik. Når det hele er færdigbrændt, følger vi op med en times evaluering og kigger på resultatet af arbejdet.

 

Ved kursets afslutning har du:

  • Materialekendskab til de forskellige lertyper
  • Erfaring med modellering og brænding
  • En grundlæggende viden om glasur og glasering

KURSUSINFO

3 + 1 dage:
10. – 12. + 20. januar 2024
Alle dage kl. 9 – 15:30

Pris: 1.775,- kr.
Prisen er inklusiv materialer, kaffe og te. Du bedes selv medbringe frokost. Er du medlem af BKF, kan du få 20% rabat. Tilbuddet gælder for de første 30 tilmeldte på vores kursusrække 2023/2024.

Antal deltagere: 8-10

Adresse:
Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B, Plan 0
1401 København K

Om underviseren
Mikael Jackson er uddannet keramiker fra både Designskolen Kolding og Glass & Ceramics på Royal College of Art i London. Han arbejder som udøvende keramiker og har modtaget priser og præmieringer for sine værker. Til daglig underviser han og er værkstedsleder på Det Kongelige Akademi samt værkstedskonsulent på Statens Værksteder for Kunst.

Ansøgning og målgruppe
Kurset henvender sig til billedkunstnere, kunsthåndværkere, designere og arkitekter med lidt eller ingen erfaring med keramik. Formålet skal være til brug i egen praksis. 

Send din ansøgning med CV og en kort beskrivelse af din motivation for og forventninger til kurset i en samlet mail til kursus@svfk.dk senest søndag den 10. december 2023.

Har du spørgsmål til kurset, ansøgningsproceduren eller andet, så kontakt Rebekka Lewin: rebekka@svfk.dk

NB! Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der ikke er nok tilmeldinger.

Afmelding skal ske skriftligt til administrationen. Indtil tilmeldingsfristen kan afmelding ske uden beregning. Ved afmelding efter fristen betales 50 % af kursusafgiften. Ved afmelding senere end 3 dage før kursusstart betales hele kursusafgiften. Man har mulighed for at sende en stedfortræder, hvis man er forhindret i at deltage.

SVFKs kursusrække er støttet af Augustinus Fonden, Beckett Fonden, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond og 15. Juni Fonden.

Detaljer

Start:
januar 10 9:00
Slut:
januar 20 15:30
Pris:
DKK1775
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,

Arrangør

Statens Værksteder for Kunst

Sted

Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B
København K, 1401 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside