Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

2-dages kursus i grundlæggende kamerateknik

oktober 30, 2020 10:00 - november 2, 2020 16:00

DKK2350
Kursus kamerateknik fotografi Statens Værksteder for Kunst

Bliv fortrolighed med manuelle kameraindstillinger og fotografisk teknik, så du kan bruge fotografi både eksperimenterende og teknisk korrekt.

Vil du i gang med at arbejde kunstnerisk med fotografi, have bedre billeder til din egen research, til hjemmeside og sociale medier, så kan du her lære, hvordan du slipper autofunktionerne og får mere ud af dit spejlreflekskamera eller mirrorless-kamera.

Forstår du ét kamera, forstår du mange
På workshoppen bliver du introduceret til grundlæggende kamerateknik såsom lukkertid, blænde, hvidbalance, brændvidder og filformater, men vi går udogmatisk og legende til mediet. Du lærer at forstå og bruge kameraets manuelle indstillinger og få kontrol over resultatet – både når det skal være teknisk korrekt, og når du vil bruge fotografi mere eksperimenterende.

Kurset er ideelt for dig, der har lysten til at fotografere, men som savner det grundlæggende håndværk og viden. På kurset bliver du introduceret til teorien bag kameraet og prøver den af i praksis.

Ved kursets afslutning har du:
1. Teoretisk forståelse for grundlæggende kamerateknik, som kan bruges på alle kameraer
2. Øvelse i at bruge netop dit kamera
3. En enkel, skriftlig guide, som du kan støtte dig til efter workshoppen

Ansøgning og målgruppe:
Kurset henvender sig til professionelle kunsthåndværkere, billedkunstnere, arkitekter og designere, der enten er etablerede, eller som er i de første år af deres professionelle virke. Det vil sige, at du skal være færdiguddannet og arbejde inden for et af de nævnte fagområder for at komme i betragtning.

Send dit CV og en kort beskrivelse af din interesse i og forventninger til kurset i en samlet mail til kursus@svfk.dk senest søndag den 11. oktober 2020.

Om underviseren
Kirstine Autzen er kunstner og fotograf og arbejder ofte eksperimenterende med fotografiet. Hun har desuden stor erfaring som underviser og formidler.

www.kirstineautzen.dk
www.instagram.com/kirstineautzen

Kursusinfo
Workshoppen løber over to dage, begge dage kl. 10-16 og veksler mellem information og øvelser. Du skal have enten et digitalt spejlreflekskamera eller et mirrorlesskamera, som kan indstilles til 100 % manuel brug. Desuden en bærbar computer. Påregn en smule hjemmearbejde under workshoppen.

Antal deltagere: 10

Kurset kan med fordel kombineres med vores kursus i billedredigering ligeledes med Kirstine Autzen – se mere her på siden.

Pris: 2350 kr. 

Kursusprisen er inklusiv materialer og en lille forfriskning. Du skal selv medbringe frokost. Er du medlem af BKF, kan du få 25% rabat. Tilbuddet gælder for de første 20 tilmeldte på vores 2020 kurser.

Har du spørgsmål til kurset, ansøgningsproceduren eller andet, så send en mail til kommunikationsansvarlig Rebekka Lewin på rebekka@svfk.dk.

NB! Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der ikke er nok tilmeldinger.

Afmelding skal ske skriftligt til administrationen. Indtil tilmeldingsfristen kan afmelding ske uden beregning. Ved afmelding efter fristen betales 50 % af kursusafgiften. Ved afmelding senere end 3 dage før kursusstart betales hele kursusafgiften. Man har mulighed for at sende en stedfortræder, hvis man er forhindret i at deltage.

SVFKs kursusrække er støttet af Dreyers Fond og Augustinus Fonden

Detaljer

Start:
oktober 30, 2020 10:00
Slut:
november 2, 2020 16:00
Pris:
DKK2350
Begivenhed Kategori:

Sted

Statens Værksteder for Kunst
Strandgade 27B
København K, 1401 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside