Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 5. august 2024 kl. 24:00

Sådan søger du ophold

Næste ansøgningsfrist: 5. august 2024 kl. 24:00

Du kan søge om ophold fire gange om året. Fristerne ligger start februar, maj, august og november. Ligger dit projekt mere end et år ud i fremtiden, bedes du ansøge ved en senere ansøgningsrunde. Studerende tages ikke i betragtning – du skal være etableret som professionel inden for dit felt.

Orienter dig i facilitetskalenderen for at se, om det værksted eller atelier, du vil ansøge om, er ledigt.

NB! Det er ikke muligt at leje sig ind på hverken værksteder, atelierer eller gæstebolig.

Ansøgningen skal indeholde

  • En overordnet beskrivelse af dit projekt på maks. 1500 tegn inkl. mellemrum. Argumenter for, hvad du skal bruge SVFKs faciliteter til, og hvorfor projektet ikke kan løses andetsteds.
  • Visualiseringer, fotos, skitser eller arbejdstegninger af det projekt, du ønsker at arbejde med.
  • CV og billedmateriale med eksempler på tidligere arbejde.

Husk at kreditere andre, når du benytter deres billeder til f.eks. moodboards eller anden form for visuel dokumentation i din ansøgning.

En vedhæftet projektbeskrivelse må maks. fylde én A4 side. CV må maks. fylde én A4 side og visuelt materiale højst ti sider. Vedhæft din projektbeskrivelse, CV og visuelt materiale i én samlet pdf-fil.

Personlige data og copyright

I forbindelse med indsendelse af din ansøgning giver du SVFK dine personlige data i form af navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. Disse oplysninger bliver ikke videregivet til tredjepart med mindre, du giver dit samtykke hertil. Er du i tvivl om afgivelse af dine persondata, kan du se mere i vores privatlivspolitik:
Download SVFKs privatlivspolitik (pdf)

Svar

Du modtager automatisk en kvittering, når din ansøgning er modtaget. Svaret på din ansøgning kommer 4-5 uger efter ansøgningsfristen.

Arbejdsro i atelieret

Værkstederne er et fredfyldt alternativ til den sædvanlige plads i et tegnestue- eller atelierfællesskab, og du kan komme og gå i værkstedet døgnet rundt. Hvis du har fået tildelt et atelier, har ingen andre brugere adgang til lokalet i den periode.

Udførelsen af projektet er i dine hænder

Vores værkstedsledere og konsulenter er faguddannede kunstnere og håndværkere. Som bruger kan du trække på deres viden og få sparring. På træ- og metalværkstederne er der fuldtidspersonale, mens der på de øvrige værksteder er tilknyttet konsulenter. Selve udførelsen af værkerne skal du selv klare.

Du skal selv indkøbe materialer til dit projekt

Du skal selv sørge for alle materialer til dit projekt, men vores værkstedsledere og konsulenter giver gerne råd om materialekøb eller hjælper med at finde en forhandler.

Udstilling på Statens Værksteder

Ønsker du at udstille i FOYER, så læs kriterierne her:

Andre værksteder

SVFK er ikke det eneste sted, du kan søge om arbejdsophold. Her er en liste med eksempler på andre værksteder, hvor du enten kan leje dig ind eller ansøge om et ophold. Hvis du har rettelser eller tilføjelser til listen, hører vi gerne fra dig på info@svfk.dk.