Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Useful Living Space

Velkommen til SVFKs projektdatabase – en direkte udveksling af kunsteriske arbejdsprocesser.
Indtast navn, teknik eller materiale i søgefeltet og gå på opdagelse i mere end 2000 projektbeskrivelser.

Da han deltog i Time to Design havde Sanghyeok Lee arbejdet på et projekt kaldet ”Useful Arbeitsloser (Jobless)”, som han nu ønsker at udvide.

”En dag, da jeg stod foran et bygningsstillads besluttede, jeg mig for at bruge det som inspiration. Stilladser bliver flyttet rundt omkring i byen, der hvor der nu er brug for dem. De har så at sige et ustabilt liv, men de er centrale der, hvor de bliver brugt. Det var meget lig min egen situation som nyuddannet og arbejdsløs på det tidspunkt”.

Projektet mundede ud i en serie af saml-selv møbler bestående af en reol, en bænk og et skrivebord, der skulle repræsentere Sanghyeok Lees nomadiske livsstil. På sit ophold i Danmark vil han udvide dette projekt. Han forklarer:

”Jeg vil gerne vise mulighederne i projektet. Siden jeg startede dette projekt, har jeg drømt om at udvide det til et helt interiør. Jeg glæder mig til at se, hvordan det hele kommer til at se ud sammen, og hvor meget jeg kan udvikle det. Jeg kender endnu ikke projektets begrænsninger, og jeg forventer, at det bliver en stor og spændende udfordring.”