Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1969

Uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademis Afdeling for Teori og Formidling (MA) i 2007 og Glasgow School of Art’s Dept. of Photography (BA Hons.) i 2004.

Sian arbejder primært med installation og skulptur, ofte iscenesat i interiorlignende tableauer af indbyrdes og tæt forbundne elementer. Arbejdet er centreret omkring iscenesættelsen af narrativer med udgangspunkt i mytologi, film og litteratur og med et fokus på det taktile, sanselige og materiale bevidste.

Hun arbejder i mange medier og materialer blandt andet lyd, fotografi og video, stål, jesmonite, bronze, tekstil og træ.

Har bl.a. udstillet i Danske Grafikeres Hus (DK), Galleri Marie Kirkegaard (DK), Skånes Konstforening (SE) og på Tranen (DK).

Projekter af

Sian Kristoffersen

På Metalværkstedet har Sian Kristoffersen lavet delelementer til et interiorværk. Her har hun blandt andet bøjet rundstål til et stativ til en kommende udstilling.

SommerSkulpturSøby 2018, foto: Lærke Posselt

Billedkunstner Sian Kristoffersen deltager denne sommer i den tilbagevendende skulpturbiennale på Ærø, SommerSkulpturSøby. I metalværkstedet arbejder hun på en stor opretstående ståloval til sin iscenesættelse af fortællingen om sirenen Aglaope.

I Store Formater arbejder Sian Kristoffersen på soloudstillingen ”Doll Furious”, som skal vises på Traneudstillingen i foråret 2014. Udstillingen er en totalinstallation bestående af tre videoprojektioner, en større fotocollage og en række skulpturer samt forskellige objekter, der placeres direkte på gulvet eller på små platforme.… Læs mere