Skip to content Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 6. maj 2024 kl. 24:00
Brief info

Danmark, 1980

Uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2011. Sandra har desuden været tilknyttet Universitetet i Oslo, hvor hun har læst Estetiske Studier, og hun har en bachelor fra Kunsthøgskolen i Oslo, Institut for Farge, 2005.

Sandras værker har været udstillet i bl.a. København, Oslo, London, Berlin, Paris, Wien og Philadelphia.

Sandra arbejder tværmedialt og ofte ved at føre et medie over i et andet: hun mikser analogt og digitalt fotografi med film i det samme projekt. Hun interesserer sig for overfladen i vores billedsprog og har i nogle projekter trukket de flade medier i rummet mod et mere skulpturelt udtryk. Hun undersøger digitale mediers forvrængning af den gængse virkelighed.

Projekter af

Sandra Vaka Olsen leger i sine fotografiske værker med selve grundlaget for fotografiet – lyset, kroppen og den kemiske proces.

Sandra Vaka Olsen arbejder med vand, skyer og computerskærme til sin udstilling på IMO-Projects. Med vanddråbers forstørrende egenskab afslører hun den teknologiske pixelopbygning af computerens skærmbillede. Elementet vand og computerens skærm er to enheder, der i reglen ikke bør mødes. Sandra faciliterer i sine værker… Læs mere