Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1988

Har studeret billedkunst på Det Jyske Kunstakademi, Akademie der Bildende Künste Wien og komposition på Bard College (USA).

Ragnhild har et virke som både billedkunstner og musiker. Hun har opført sine værker på bl.a. SuperDeluxe Tokyo, Issue Project Room NYC, Khiasma Paris, Gong Tomorrow, Statens Museum for Kunst og udstillet på bl.a. Overgaden Institut for Samtidskunst, Museet for Samtidskunst, Idio Gallery (NYC). Ragnhild har modtaget legater og præmieringer fra både Statens Kunstfonds legatudvalg for Billedkunst og legatudvalget for Musik, og har gennemført residencies på International Studio & Curatorial Program NYC og Cite Internationale des Arts Paris.

Projekter af

Ragnhild May har, sammen med sin assistent Emil Helbro, arbejdet i Formeriet på et skulpturelt instrument sammensat af en masse messingblæsere. Det har været en præmis fra starten, at instrumentet skal fungere som et “rigtigt” instrument, og at det kan spilles på af flere personer… Læs mere

Ragnhild May

I Træ– og Metalværkstedet på SVFK har Ragnhild May bygget TECHNO: en serie lyd-producerende maskiner. TECHNO udfordrer grænsen mellem teknologi, musik, krop, rum og komposition, og Ragnhild har derfor selv bygget musikredskaber og instrumenter til sin performance installation.