Hop til indholdet.

Ophold

Ansøgningsskema

Sådan søger du ophold

Læs vejledningen grundigt før du søger. Hvis ansøgningen ikke overholder retningslinjerne, forbeholder vi os retten til at afvise den.

Orienter dig i kalenderen for at se, om det værksted eller atelier, du vil ansøge om er ledigt.

Din ansøgning skal samles i én pdf på max 5 mb.

Ansøgningen skal indeholde:

  • Et komplet udfyldt ansøgningsskema. Skemaet skal indeholde et resumé af din projektbeskrivelse på maks. 1500 tegn inkl. mellemrum (denne tekst kan suppleres med en udvidet projektbeskrivelse, som sættes ind i det samlede dokument).
  • Visualiseringer, fotos, skitser eller arbejdstegninger af det projekt, du ønsker at arbejde med.
  • CV og billedmateriale med eksempler på tidligere arbejde. Dette skal lægges ind i ansøgningen og indgå i den samlede pdf.

Hent Ansøgningsskema (Word)
Hent Ansøgningsskema (Open Document Format)

Husk at gemme skemaet på din computer. Når vi modtager din ansøgning, skal din pdf hedde “dit fornavn, dit efternavn, måned, år”. Eksempelvis: ”kunstner kunstnersen, feb. 15”.

Ansøgningen sendes som en samlet vedhæftet pdf-fil til ansoegning@svfk.dk og skal være modtaget inden midnat ved den relevante ansøgningsfrist.

I forbindelse med indsendelse af din ansøgning giver du SVK dine personlige data i form af navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer. Disse oplysninger bliver ikke videregivet til tredjepart med mindre, du giver dit samtykke hertil. Er du i tvivl om afgivelse af dine persondata, kan du se mere i vores privatlivspolitik:
Download SVKs privatlivspolitik (pdf)

Svar

Du vil modtage en svar-mail, når din ansøgning er modtaget hos os. Denne mail er din kvittering for indsendt ansøgning. Svar på din ansøgning kommer 4-5 uger efter ansøgningsfristen.

Vi udsender altid svar pr. e-mail. Derfor beder vi dig om at være omhyggelig med at anføre en korrekt email-adresse, som du tjekker regelmæssigt.

Har du spørgsmål til ansøgningsproceduren, så kontakt os på info@svfk.dk eller på telefon 32 96 05 10, man-fre kl. 9-15.

SVK, Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, 1401 København K, +45 32 96 05 10, info@svfk.dk
Sekretariatet har åbent man. – fre. kl. 9-15. Lør. – søn. lukket.
CVR: 11887260