Hop til indholdet.

MALT AIR

MALT AIR Maltfabrikken Ebeltoft residency

MALT AIR er Danmarks nye artist-in-recidency-program, som er etableret i et samarbejde mellem Maltfabrikken i Ebeltoft, Kunsthal Aarhus og Statens Værksteder for Kunst. Et program, der henvender sig til professionelle, internationale billedkunstnere, og som hvert år giver seks residenter mulighed for at udvikle kunstprojekter i Danmark og knytte bånd til den danske kunstscene.

MALT AIR har sine fysiske rammer på den gamle maltfabrik i Ebeltoft på Djursland. Fabrikken er renoveret og transformeret til et kraftcenter for kultur, kunst og kreative erhverv.

Maltfabrikken er med egen atelierplads og gæstebolig kunstnernes primære arbejdsplads og residens. Undervejs i programmet tilbydes de residenterne en uges ophold i København, hvor de introduceres til Statens Værksteder for Kunst og guides rundt i det Københavnske kunstmiljø.

Visionen med MALT AIR er overordnet at styrke og skabe gunstige forbindelser mellem den danske og internationale billedkunstscene. Derfor er det en helt central del af residency-programmet, at den residerende kunstner tilbydes et skræddersyet arbejdsophold med tæt kontakt til relevante danske billedkunstaktører.

Kunsthal Aarhus bidrager med kuratorisk og kunstfaglig sparring til programmet, og som et yderligere tiltag er der oprettet en ekstern peer-gruppe individuelt til de residerende kunstnere. Alt sammen for at give de internationale gæster gode og solide platforme at danne netværk ud fra.

Læs mere på maltair.dk

MALT AIR

maltair.dk

MALT AIR støttes af Statens Kunstfond.

SVK, Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, 1401 København K, +45 32 96 05 10, info@svfk.dk
Sekretariatet har åbent man. – fre. kl. 9-15. Lør. – søn. lukket.
CVR: 11887260