Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Studio talk | udsmykning til amerikansk hospital

marts 16, 2018 0:00 - 23:59

Gratis

I et af Statens Værksteders største atelierer arbejder tekstilkunstner Grethe Wittrock på et udsmykningsoplæg til et nyt kræfthospital i New York. 

Hospitalet har udstukket opgaven med udgangspunkt i et bestemt værk med nedtonede farver, som de godt kan lide, men med et ønske om “warm and welcoming colors” så patienterne kan føle sig velkomne og behageligt til mode.

Grethe udnytter atelierets brede vægge og høje lofter til visualisering af udsmykningen, som involverer store indfarvede sejl, der i Grethes tilfælde fungerer som lærred, og som man roligt kan sige er hendes kunstneriske varemærke.

Hør Grethe fortælle om sit arbejde med denne specielle opgave fredag d. 16. marts kl. 15.00 i atelier Store Formater, plan 1.

Der er fri entré, kaffe og kage.

Grethe Wittrocks indfarvede sejl – detalje. Foto af kunstneren.

Grethe Wittrock er uddannet på Danmarks Designskole og Kyoto Seika University, College of Fine Art, 1992. Hun er modtager af Statens Kunstfonds 3-årige legat, Artist-in-residence i New York 2007-2009 og Halcyon Arts Studio Residency i Washington DC 2015-2017 og er repræsenteret hos Brown Grotta Art i USA.

> Besøg Grethe Wittrocks hjemmeside

Detaljer

Dato:
marts 16, 2018
Tidspunkt:
0:00 - 23:59
Pris:
Gratis