Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Studio talk │Molly Haslund

maj 24, 2019 0:00 - 23:59

Gratis
Molly Haslund Statens Værksteder for Kunst

Molly Haslund arbejder lige nu på Statens Værksteder for Kunst for at forberede en stor soloudstilling til Overgaden. Med både performative, skulpturelle og digitale værker vil hun udfolde og udfordre vores kropslighed og vores måde at være sociale på. Du har nu muligheden for at få indblik i Haslunds igangværende arbejdsproces, når vi under Art Week Cph, inviterer indenfor i atelieret til en personlig fremvisning.

Hun arbejder næsten altid med at bryde normerne. Eksperimenterende, underspillet og humoristisk. Molly Haslund, billed- og performancekunstner uddannet fra Glasgow School of Art og Det Kgl. Kunstakademi i København, er interesseret i at undersøge vores måde at være på, når vi f.eks. er sociale, private og færdes i det offentlige rum.

I sin kommende soloudstilling, som åbner 14. juni på Overgaden – Institut for Samtidskunst, vil Molly Haslund vise nye værker, hvor hun har eksperimenteret videre med at undersøge, hvordan vi skaber identitet og sociale hierarkier, og hvordan vi kan ændre på dem ved at påvirke ’koreografien’. Koreografien forstået som de ritualer, det sociale design eller den måde vores fysiske omgivelser er indrettet og iscenesat på.

Med klovnenæse og vedbend
Værkerne er Molly Haslund lige nu i færd med at skabe på Statens Værksteder for Kunst, og de antager mange forskellige former: performative, skulpturelle og digitale i form af foto, video og Virtual Reality.

Fælles for værkerne er dog, at de alle tager udgangspunkt i genkendelige, og for Molly Haslund, lokale og personlige motiver. En klovnenæse er ikke rød, men udformet i guld, og den kan ikke kun sidde på næsen, men også på fingeren som en ring. Og vedbend, det dér klatrende og krybende stedsegrønne efeu vi kender fra husmurene, er i Haslunds univers krøbet indenfor og kravler som hverdagsgenstande på vægge og gulv i den hvide kunstinstitution.

Under Art Week Cph åbner vi dørene til Haslunds atelier på SVK til en snak om hendes kunstneriske ståsted og arbejdsmetode.

Arrangementet finder sted fredag d. 24. maj kl. 15.30 og er gratis!

> Molly Haslund på Statens Værksteder for Kunst

> Molly Haslunds hjemmeside

————————————————————————————-

Udstillingen på Overgaden er støttet af:

15. Juni Fonden
Beckett-Fonden
Aage og Johanne Louis-Hansens Fond
Statens Kunstfond

Fotograf: Matilde Haaning

Detaljer

Dato:
maj 24, 2019
Tidspunkt:
0:00 - 23:59
Pris:
Gratis