Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Open Studio v. Jan Danebod og Peter Olsen // Se kunsten blive skabt!

juni 21, 2019 0:00 - 23:59

Gratis

PROVISORISK LANDSKAB er titlen på Jan Danebod og Peter Olsens kommende udstilling på Kunsthal NORD. De to billedkunstnere er for tiden installeret i Statens Værksteders største atelier, Turboladen, hvor de med rå materialer som stål, beton, træ, mineraluld, grus og asfalt forbereder sig på at transformere Kunsthal NORD til en midlertidig byggeplads.

Juni 2019

Objekter, der er under konstruktion, objekter der er færdige, rekonstrueret og redefineret. Objekter der er destrueret, afskrevet for sin oprindelige værdi og dermed tilskrevet en ny. Det er, hvad du møder, når du træder ind i Jan og Peters arbejdsrum på Statens Værksteder for Kunst.

I forbindelse med Kunsthal NORDs ti års jubilæum er de to billedkunstnere inviteret til at skabe deres hidtil største soloudstilling som én stor readymade.

Udstillingen, Provisorisk landskab, i og uden for Kunsthal Nord er en installatation af imiterede observationer fra en uprætentiøs billedverden, som vores kroppe bevæger sig igennem eller forbi til hverdag. Arbejdet omhandler idéen om ”byggepladsen” som den opstår og forsvinder igen. Et midlertidigt mellemrum i de fleste byer og i den infrastruktur, der forbinder dem. Den form for byggeplads kroppen er tvunget ud i at forholde sig til, forcere, gå uden om, give sig hen til eller give op over for.

Provisorisk landskab er en stedspecifik totalinstallation, der med forskellige skulpturelle og installatoriske greb forgrener sig i kunsthallens fulde udstillingsareal samt flere greb udenfor selve institutionen.

Fredag d. 21. juni kl. 15.00 inviteres du indenfor i Turboladen til et eksklusivt indblik i en kolossal og kompleks arbejdsproces.
Der er fri entré, men tilmelding er nødvendig. Skriv til tilmelding@svfk.dk

Om kunstnerne
Jan Danebod og Peter Olsen er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi (2006 og 2011). De er begge kendt for, både hver for sig og sammen, at intervenere stedspecifikt og kontekstuelt i offentlige og semi-offentlige rum ved at eksponere det mærkelige, anderledes og glemte.

> Peter Olsens hjemmeside
> Jan Danebod på SVK

Detaljer

Dato:
juni 21, 2019
Tidspunkt:
0:00 - 23:59
Pris:
Gratis