Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mød den verdensberømte snedker og designer, Norio Tanno

juli 4, 2018 0:00 - 23:59

Gratis

Design talk på Statens Værksteder for Kunst, plan 2
4. juli 2018 kl. 16:00

I Skandinavien må man være en dygtig håndværker for at være en dygtig designer.

Sådan sagde lærermesteren til japanske Norio Tanno, da han for mange år siden tog sin uddannelse på Hokkaido Institute of Design. For Tanno gav det stof til eftertanke, så da han afsluttede designuddannelsen, startede han sit eget snedkerværksted for at dygtiggøre sig i håndværket.

Den nu 67 årige Tanno er en håndværker og designer, der ikke kun udvikler sine designprojekter, men som også laver alle de små, præcise trædele, der er afgørende for et vellykket design.

Tanno afholder seminarer og workshops rundt om i verden for at dele ud af sin viden og sin helt særlige teknik. Modsat andre japanske snedkere sværger han ikke til høvl og håndsav men er derimod kendt for brugen af maskiner og elektrisk værktøj som en ’forlængelse af sine hænder’ – også til de helt små dele. Han har en forkærlighed for genbrugstræ, idet han mener, at alder kan fremhæve træets skønhed. Udfordringen i at give træet nyt liv som dele til små æsker eller andre designs, byder han velkommen.

I Tannos øjne kan alle med den rette motivation udvikle designs og få glæde af hans teknik og rådgivning. Det vigtigste er dog, at man som individ kan forstå at bruge sin egen kreativitet. Med mantraet “det kan altid blive bedre” stræber han konstant efter det ypperste.

Der vil være dansk oversætter på Norio Tannos design talk.

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig.

Tilmelding via tilmelding@svfk.dk

> Besøg Norio Tannos hjemmeside

Design talks på Statens Værksteder for Kunst støttes af Statens Kunstfond.

 

Detaljer

Dato:
juli 4, 2018
Tidspunkt:
0:00 - 23:59
Pris:
Gratis