Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom og se det nye tekstilværksted på SVK

september 24, 2018 0:00 - 23:59

Gratis
Martine Myrup & Tina Ratzer

Åbent hus på Statens Værksteder for Kunst, Plan 3
Mandag den 24. september kl. 15-18

Tekstilværkstedet på SVK har fået ny teknologi og flere faciliteter. Det fejrer vi med åbent hus mandag den 24. september for alle tekstildesignere, beklædningsfolk, vævere, studerende eller andre med en professionel interesse for det tekstile område.

Ved arrangementet viser vi vores nye TC1-væv (computervæv), tufteanlæg, industrisymaskine, embellisher og varmepresse frem, og værkstedets brugere vil være i fuld gang på de nye maskiner, sådan at du kan opleve dem i brug!

Vores gode væve- og trykkefaciliteter, vi har stillet til rådighed gennem alle årene, kan man selvfølgelig stadig finde på værkstedet, men de nye faciliteter åbner op for en mere dynamisk anvendelse af værkstedet i fremtiden. Med vores åbent hus-arrangement markerer vi derfor også, at det fremover i højere grad bliver nemmere at komme ind på værkstederne med korterevarende projekter eller med projekter, der skal udføres på flere af husets værksteder.

Indretning og ombygning af det nye tekstilværksted er udført af de gode folk på SVK og er blevet muliggjort med fondsmidler fra Egefonden og Nationalbankens Jubilæumsfond.

Vil du se, hvad det er blevet til? Så kom forbi mandag den 24. september til et glas vin og en rundvisning.

Del gerne invitationen med andre i dit tekstile netværk!

Tilmeld dig via tilmelding@svfk.dk.

Detaljer

Dato:
september 24, 2018
Tidspunkt:
0:00 - 23:59
Pris:
Gratis