Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hverdagens usynlighed

april 26, 2016 0:00 - 23:59

Gratis

Artist talk med Kristoffer Ørum i atelier plan 5, d. 26. april kl. 16.30

Kollageobjekter, trådløse netværk og videointerviews er blandt nogle af de medier, som Kristoffer Ørum bygger sin kunstneriske praksis op omkring. Han opholder sig for øjeblikket i atelier plan 5 på Statens Værksteder for Kunst, hvor han arbejder på en soloudstilling til Prince Gallery. Her eksperimenterer han med at konstruere en virkelighed – en fortælling om en unavngiven, fiktiv subkultur. Han vil udnytte galleriets centrale placering i byen og etablere en række trådløse åbne netværk, der, hvis man forsøger at komme på internettet, i stedet viser et manifest fra den fiktive subkultur.

De seneste år har Kristoffer hovedsageligt beskæftiget sig med digitale medier. På Statens Værksteder benytter han nu lejligheden til at arbejde med fysiske objekter og materialer, der fordrer hans viden fra billedhuggerfaget.

I samtale med Matthias Borello fra Kunsten.nu fortæller han om sit arbejde med de usynlige ting, der omgiver os i hverdagen samt en udsmykningsopgave, som netop er kommet ind ad døren.

Fri entré!

Send en mail til tilmelding@svfk.dk

Om kunstneren
Kristoffer Ørum (1975) er uddannet fra Goldsmiths University i London, 2004 og det Kongelige Danske Kunstakademi, Billedhuggerskolen 2006.

Han beskrives bedst som en Københavnerbaseret interdisciplinær kunstner, forsker og arrangør. Han har udstillet i både ind- og udland og haft mange kunstneriske samarbejder på tværs af faggrænser.

> Kristoffer Ørums hjemmeside

Detaljer

Dato:
april 26, 2016
Tidspunkt:
0:00 - 23:59
Pris:
Gratis