Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Eksperimenter med maleri

maj 25, 2018 0:00 - 23:59

Gratis

Kom indenfor murene og se, hvordan der bliver arbejdet med kunsten.

I atelier plan 5 på Statens Værksteder for Kunst arbejder Martha Kramær udforskende og forsøgsbaseret med nye elementer i maleriet. Martha har arbejdet med maleri i stor skala i mange år og er nu i færd med at udfordre sit maleriske udtryk ved at tilføje nye elementer, objekter og materialer som f.eks. velour.

Få et eksklusivt indblik i Marthas arbejdsproces d. 25. maj 2018 kl. 15.00, når hun i forbindelse med Art Week CPH åbner døren til sit atelier og byder indenfor til en snak om farve- og materialevalg.

Der er fri entré, kaffe og kage!

Martha Kramær er uddannet billedkunstner (MFA) fra det Kongelige Danske Kunstakademi i 2008. Hendes værker peger på de maleriske muligheder, der opstår i mødet mellem maleriets materialitet og figurationens tilsynekomst. Hun arbejder med et udtryk, som handler om sammenstød mellem forskellige maleriske sprog. Billederne er karakteriseret ved det tætte nærvær, en særlig malerisk intensitet og gådefulde rum med mange udfordringer til beskueren.
I hendes værker skildres både konkret erindringsstof og hverdagsobjekter – tøj eller genstande af særlig affektionsværdi, der samtidig folder sig ud som abstrakte farveflader og linjeforløb. Værkerne udføres ofte i store formater, hvor maleriet fremstår som et selvstændigt fysisk objekt, der forholder sig til krop og rum. Martha har udstillings- og undervisningserfaring fra flere forskellige sammenhænge.

> Martha Kramærs hjemmeside

> Martha Kramaer på Instagram

Detaljer

Dato:
maj 25, 2018
Tidspunkt:
0:00 - 23:59
Pris:
Gratis