Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Designer – DIY!

juni 22, 2016 0:00 - 23:59

Gratis

DESIGN TALK – NB! Vi rykker arrangementet fra plan 4 til plan 1.
Statens Værksteder for Kunst, plan 1
22. juni 2016 kl. 16.30

Hvad er det, der driver værket, når en designer vælger at gå hele vejen fra skitse til produktion til distribution, kommunikation og salg?

Det spørger vi designer, Jonas Trampedach, arkitekt, Kaja Skytte og økonom/direktør, Jesper Moseholm, om ved vores næstkommende design talk på Statens Værksteder for Kunst. De har alle truffet et valg, der betyder stor risikovillighed, hårdt arbejde og usikker økonomi, men samtidig får de en stor portion frihed og selvbestemmelse, et tilfredsstillende resultat og total kontrol.

Vi indbyder til en dialog med vores panel af gør-det-selv personligheder for at finde svar på, hvad man får ud af at gøre det hele selv. Hvor langt skal man gå, skal man vækste og få ansatte, skal man gå fra unika til duplika, skal man følge sin intuition og lade sig drive med strømmen eller have en målrettet strategi fra starten? Og hvad med de etiske spørgsmål – hvor skal produktionen ende henne, og hvordan ser den idéelle virksomhedsmodel ud?

Talken arrangeres i samarbejde med TMI, Træ- og Møbelindustrien.

Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig. Skriv til tilmelding@svfk.dk

Om panelet:

Jonas Trampedach er uddannet fra Danmarks Designskole i 2004 og Royal College of Art i 2009 og er del af Atelier September i Gothersgade, som består af café, tegnestue og selvdrevet værkstedsproduktion med butik i én og samme konstellation. Jonas arbejder primært med møbel- og produktdesign.

> Jonastrampedach.com

Kaja Skytte er uddannet arkitekt fra Aarhus Arkitektskole i 2013 og har desuden afsluttet møbelsnedkergrundforløbet ved Københavns Tekniske Skole i 2014.

I 2015 stiftede Kaja Planteplaneter.dk, som hun fortsat ejer og driver.

> Kajaskytte.dk

Jesper Moseholm er oprindeligt uddannet økonom og er i dag gift med keramiker, Anne Black, som han driver firmaet Anne Black sammen med.

> Anneblack.dk

Detaljer

Dato:
juni 22, 2016
Tidspunkt:
0:00 - 23:59
Pris:
Gratis