Skip to content Skip to footer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Artist talk med Rose Eken

november 11, 2015 0:00 - november 12, 2015 23:59

Gratis

Onsdag d. 11. november kl. 16.30 åbnes dørene til et af SVKs største atelierer, hvor billedkunstner, Rose Eken, vil fortælle om sit omfangsrige arbejde, der spænder over alskens materialer og diverse medier såsom tekstil, papmaché, ler, bronze, print, fotografi, videoinstallation m.m.

Rose Eken opholder sig lige nu i Formeriet for at færdiggøre en serie bronzeskulpturer til udsmykning af Skt. Anna Skole i Aarhus. Hendes karakteristiske keramiske udtryk overføres til bronze for at gøre skulpturerne slidstærke nok til at sidde på.

Talken arrangeres i samarbejde med kunstformidler, Matthias Hvass Borello, som vil facilitere en god dialog. Her er en unik mulighed for at få et indblik i Rose Ekens billedkunstneriske virke – hendes baggrund, teknik og brug af materialer.

Arrangementet foregår på Statens Værksteder for Kunst, plan 1.
Strandgade 27B
1401 København K

Tilmeld dig ved at sende en mail til tilmelding@svfk.dk


Om kunstneren

Rose Eken har en Master of Arts fra Royal College of Art i London, 2003. Siden har hun udstillet på gallerier og museer i bl.a. København, Helsinki, London, Berlin og San Francisco. Medlem af Billedkunstnernes Forbund, UKK og Akademiraadets Kunstnersamfund.

> Rose Eken på SVK
> Rose Ekens hjemmeside

Vil du vide, hvornår vi afholder faglige arrangementer på SVK? – så tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden.

Detaljer

Start:
november 11, 2015 0:00
Slut:
november 12, 2015 23:59
Pris:
Gratis