Hop til indholdet.

Art talk | Galleristens valg

8. december 2017 kl 15:00 på Statens Værksteder for Kunst, plan 4.

For galleristen er det altafgørende at samle de kunstnere, der bedst kan supplere og understøtte galleriets profil. Hvordan angribes denne kritiske opgave? Hør hvad tre forskellige gallerister kan sige om dette, hvordan de tænker og arbejder.

Oplægsholdere:

  • Martin Asbæk / Martin Asbæk Gallery
  • Anne Riber / Format Artspace
  • Jesper Elg / V1 Gallery

Martin Asbæk Gallery blev etableret i 2005 af Martin Asbæk og fokuserer på samtidskunst af skandinaviske og internationale kunstnere. Galleriet præsenterer både veletablerede og uprøvede kunstnere, der arbejder i et bredt kunstnerisk felt fra foto over maleri til video.

Format Artspace er et kunstrum i Nansensgade dedikeret til værker i oplag, der eksperimenterer med medie og materiale – herunder original grafik, 3D- printet skulptur, video, animation, tegneserier mm. Udgangspunktet er at skabe værker, der er af høj kunstnerisk kvalitet, men som kan erhverves af selv den mest slunkne pengepung, fordi der findes mere end et eksemplar af hvert værk. De fleste af Formats værker produceres i små og eksklusive oplag, men ligger alligevel i et prisleje, hvor alle kan være med. Format har et princip om, at det at være kunstsamler ikke kun er forbeholdt en lille lukket kreds af kendere med økonomien i orden. Format arbejder primært med yngre danske kunstnere, der har gjort sig bemærket på den danske og internationale kunstscene.

V1 Gallery blev grundlagt i 2002 af Jesper Elg og Peter Funch. De to fik selskab af Mikkel Grønnebæk i 2004. Galleriet repræsenterer et udvalg af etablerede og upcoming kunstnere og har forpligtet sig til at vise kunst i alle medier for et internationalt publikum. Med øje for kunsten som fundamentalt talerør i politisk og social sammenhæng giver V1 rum til kunst, der interagerer med det omgivende samfund.

Arrangementet er gratis og støttes af Statens Kunstfond.

Tilmelding via tilmelding@svfk.dk

SVK, Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, 1401 København K, +45 32 96 05 10, info@svfk.dk
Sekretariatet har åbent man. – fre. kl. 9-15. Lør. – søn. lukket.
CVR: 11887260